Tunnepiste työssäolokokemuksen johtamiseen

Työtyytyväisyystutkimukset ovat monessa organisaatiossa säännöllisesti suoritettavia kyselyitä, joiden avulla saadaan tietoa työntekijöiden sen hetkisestä tyytyväisyydestä. Eikö olisikin mielenkiintoista saada tätä informaatiota päivittäin? Tunnepiste soveltuu erinomaisesti työtyytyväisyyden ja työntekijöiden Tunnetta mittaavaksi ”kuumemittariksi”. Reaaliaikaisen raportoinnin avulla pysyt kärryillä työntekijöiden tuntemusten kanssa.

Kosketuspisteiden avulla työntekijöiden tuntemuksia voidaan mitata eri tiloissa, toimistoissa tai vaikkapa ajoneuvoissa. Tunnepiste ei tallenna henkilötietoja, joten sen avulla työntekijät voivat jakaa rehelliset tunteensa. Tämä antaa realistisen kuvan henkilöstön tilasta ja jaksamisesta.

Tunnepiste sisältää aina pakolliset dimensiot, joiden avulla työntekijöiden tuntemuksia mitataan. Tunnepiste on kuitenkin osittain räätälöitävissä ja voimme lisätä mitattaviin asioihin johtoa kiinnostavat asiat.

Tunnepiste on suunniteltu kaiken kokoisille yrityksille ja sitä voidaan hyödyntää eri kokoisissa yrityksissä aina pienistä suuriin. Tunnepisteessä ei ole toimialasidonnaisuutta vaan se soveltuu kaikille toimialoille ja sektoreille niin yksityisellä kuin kunnallisella puolella.